luni, 12 septembrie 2011

Bine ati revenit la scoala!!!!!!


Bine aţi (re)venit la şcoală!!
Un nou an a început,cu noi speranţe ,emoţii,noi materii şi pentru unii chiar noi colegi şi profesori.În această frumoasă zi de toamnă unii se pregătesc să devină şcolari,ei fiind,,boboceii”din clasa I.Pentru cei din clasa a V-a,acest nou an inseamnă noi colegi,lucruri noi de invatat si alţi profesori,şcoala devenind pentru ei,şi nu numai, ceva inedit si nou totodată.
Iar pentru cei care vor fi anul viitor ,,boboceii” la randul lor,insa la liceu,clasa a VIII-a inseamna un an de teste si evaluari de care va depinde,in mare masura,viitorul lor.Le urăm de pe acum mult succes,şi nu uitaţi:nu învataţi pe ultima sută de metri pentru că va fi mult mai greu.
Nici pentru ceilalţi elevi noul an şcolar nu va fi unul monoton:multitudinea de activităţi de la şcoala,materiile noi,unii profesori noi dar şi unii colegi care au venit de curănd nu îi vor lăsa sa devina un an plictisitor,ci dimpotrivă.În esenţă,şcoala e supusă permanent schimbării,deoarece şi lumea este intr-o continuă transformare.
Desigur,in toată aşa zisă ,,ecuaţie”de mai sus nu trebuie excluse cadrele didactice şi parinţii.Şi pentru aceştia anul acesta şcolar inseamnă ceva.Altceva.
Toate aceastea fiind spuse,urăm tuturor celora care au intrat pe porţile scolii Unteni,pentru a păşi in noul an şcolar,UN AN CÂT MAI BUN ŞI PLIN DE REALIZĂRI !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu